Zoek je een plek voor jouw activiteiten?

Meld jouw maatschappelijke of culturele organisatie aan bij de Ruimtebank

Ruimtebank Wageningen

passende ruimtes voor culturele en maatschappelijke organisaties!

In een kleine stad als Wageningen willen we kunst- en cultuurorganisaties en maatschappelijke organisaties op een goede plek te huisvesten. Via de Ruimtebank bemiddelt de Wageningse Uitdaging in vraag en aanbod van ruimte. Samen zoeken we naar een geschikte ruimte, zodat jouw culturele of maatschappelijke organisatie kan doen waar je goed in bent en er ruimte is voor jouw activiteiten voor onze samenleving.

Wil je een aanvraag indienen bij de Ruimtebank? Vul dan het aanvraagformulier in.

Hoe werkt het?

Culturele en maatschappelijke organisaties in Wageningen die op zoek zijn naar een locatie voor hun activiteiten, kunnen aankloppen bij de Ruimtebank van de Wageningse Uitdaging. Of het nu gaat om ruimte voor incidenteel gebruik, zoals een overleg of een ALV, opslagruimte, repetitieruimte voor een of meerdere keren per week of over een permanente locatie die dagelijks in gebruik is. De Ruimtebank beschikt over een breed netwerk van ruimte-aanbieders bij maatschappelijke partijen én bij ondernemers. Anders dan bij de ‘gewone’ matches van de Wageningse Uitdaging, zijn er over het algemeen wel kosten verbonden aan de huur van een ruimte. Meld je vraag via de knop hieronder. Wij nemen contact met je op en zetten vervolgens ons netwerk in om een passende plek voor jouw activiteiten te vinden.

Zoek je ruimte voor jouw culturele of maatschappelijke activiteiten?
Stel je vraag en wij gaan samen met jou op zoek naar een mooie locatie!

Meld hier jouw vraag of aanbod voor de Ruimtebank aan

Doe met je culturele of maatschappelijke organisatie waar je goed in bent op een plek die bij jullie past. Wij zetten ons netwerk in om een mooie ruimte te vinden voor jouw activiteiten!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht en moeten ingevuld zijn om de aanmelding te kunnen versturen.
Na ontvangst van je aanmelding nemen we bij de eerste gelegenheid contact met je op!

Scroll naar boven