Jubileumactie: doe een wens voor een ander!

Doe een wens voor een ander!

De Wageningse Uitdaging bestaat dit jaar 5 jaar en dat vieren we samen met de inwoners en ondernemers uit Wageningen

  • De Wageningse Uitdaging bestaat 5 jaar. Dat gaan we vieren met heel Wageningen en met jou! Inwoners van Wageningen hebben de mogelijkheid een wens voor een andere Wageninger in te dienen. Samen met de ondernemers in onze stad gaan we proberen zoveel mogelijk wensen te vervullen. Zo maken we samen Wageningen nóg een beetje mooier!

In maart 2018 is de Wageningse Uitdaging van start gegaan. De afgelopen jaren hebben we heel wat vragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Wageningen kunnen vervullen. Dat hebben we alleen kunnen doen dankzij de – veelal kosteloze – inzet van de vele maatschappelijk betrokken ondernemers in onze stad. 

Ook hebben we samen met Wageningse ondernemers een aantal mooie acties gehouden. Zoals de laptopactie voor schoolkinderen in coronatijd, de kerstpakkettenactie in 2021 en dit jaar nog de appelpluk voor de Voedselbanken.

Ons vijfjarig jubileum vieren we in stijl: samen met ondernemers, voor en door inwoners van Wageningen. Iedere inwoner van Wageningen mag een wens indienen. Niet voor jezelf, maar voor een buurvrouw, familielid of vriend. Als hart onder de riem, als bedankje of als blijk van waardering. Een klein gebaar maakt vaak een groot verschil! Wij gaan ons best doen om in 2024 samen met de ondernemers van Wageningen zoveel mogelijk wensen te vervullen. 

Welke wens mag ik indienen?

Je mag voor elke inwoner van Wageningen een wens indienen. Als klein gebaar, dat het leven voor iemand net even leuker maakt. Bedenk iets dat past bij de persoon voor wie je een wens indient. We hebben een paar voorbeelden op een rij gezet. Je mag natuurlijk ook iets heel anders bedenken, laat je creativiteit de vrije loop!

– Als je haar maar goed zit! Een gratis knipbeurt voor een buurvrouw/buurman die zelf nooit naar de kapper kan

–  Mooi gebaar: een kleinigheidje voor de vriend/vriendin, die altijd voor anderen klaarstaat en nu zelf in het zonnetje gezet wordt!

– Een frisse neus halen langs de Rijn: een fietstochtje op een duofiets voor iemand die niet meer zelf kan fietsen.

Tijd voor ontspanning: even er tussenuit voor iemand die dit goed kan gebruiken: de stad in voor een kop koffie met iets lekkers erbij.

– Kleren maken de man: een leuke manier om een vriend die een sollicitatiegesprek heeft, te verrassen met een mooi kledingstuk.

Zo stuur je een wens in

Je kunt je wens op twee manieren indienen. 

Bij verschillende ondernemers in de binnenstad, bij de BBLTHK en het gemeentehuis kan je een wenskaart ophalen. Op de wenskaart vul je in wat je wens is en voor wie je wens bedoeld is. Je mag er ook bij zetten waarom je juist voor deze persoon een wens doet. Ook vul je je eigen naam en contactgegevens in. 

De wenskaart stop je in de speciale wensen-brievenbus van de Wageningse Uitdaging. Dat kan vanaf nu tot en met eind december 2023. De wensen-brievenbussen staan vanaf 13 november bij de Hema, Bruna en Primera (naast de Bonnefooi-boxen). Je kunt je wens ook persoonlijk bij ons afgeven op zaterdag 16 december tijdens de kerstmarkt in de Hoogstraat en vrijdagavond 22 december bij de Grote kerk op de Markt.

Natuurlijk kan je je wens ook digitaal insturen via het formulier hieronder.

  •  Nog even dit…
  • We gaan ons best doen om zoveel mogelijk wensen te vervullen. We kunnen alleen niet beloven dat het lukt om alle wensen die we binnen krijgen ook te vervullen. Het indienen van een wens is dus helaas geen garantie dat deze ook vervuld gaat worden.
 

Wens voor een ander? Stuur hem in!

Ondernemer in Wageningen? Doe mee!

Wil je als ondernemer of bedrijf samen met ons deze wensactie tot een nóg groter succes maken? Wil je bijdragen met een presentje of een ander aanbod? Help je mee een andere Wageninger blij te maken en onze stad een beetje mooier? Laat het ons weten via info@wageningseuitdaging.nl.

Wij organiseren deze activiteit in samenwerking met Stichting ondernemersfonds Wageningen, alle maatschappelijk betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Wageningen. Samen verbinden we het bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties.

Scroll naar boven