Jubileumactie: doe een wens voor een ander!

Doe een wens voor een ander!

De Wageningse Uitdaging bestaat dit jaar 5 jaar en dat vieren we samen met de inwoners en ondernemers uit Wageningen

  • De Wageningse Uitdaging bestaat 5 jaar. Dat gaan we vieren met heel Wageningen en met jou! Inwoners van Wageningen hebben de mogelijkheid gekregen een wens voor een andere Wageninger in te dienen. Samen met de ondernemers in onze stad zijn we bezig om alle wensen te vervullen. Zo maken we samen Wageningen nóg een beetje mooier!
  •  

In maart 2018 is de Wageningse Uitdaging van start gegaan. De afgelopen jaren hebben we heel wat vragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Wageningen kunnen vervullen. Dat hebben we alleen kunnen doen dankzij de – veelal kosteloze – inzet van de vele maatschappelijk betrokken ondernemers in onze stad. 

Ook hebben we samen met Wageningse ondernemers een aantal mooie acties gehouden. Zoals de laptopactie voor schoolkinderen in coronatijd, de kerstpakkettenactie in 2021 en dit jaar nog de appelpluk voor de Voedselbanken.

Ons vijfjarig jubileum vieren we in stijl: samen met ondernemers, voor en door inwoners van Wageningen. Iedere inwoner van Wageningen kon een wens indienen. Niet voor jezelf, maar voor een buurvrouw, familielid of vriend. Als hart onder de riem, als bedankje of als blijk van waardering. Een klein gebaar maakt vaak een groot verschil! De komende maanden gaan we samen met de ondernemers van Wageningen zoveel mogelijk wensen te vervullen. 

Welke wensen kregen we binnen?

We hebben ruim zestig heel verschillende wensen binnengekregen. Als klein gebaar, dat het leven voor iemand net even leuker maakt.

Een nieuwe pruik voor iemand die haar haar kwijt was geraakt.

– Een avondje uit, naar de film of uit eten voor mensen die een verzetje konden gebruiken.

– Een frisse neus halen in het arboretum met daarna een kopje thee met wat lekkers

Tijd voor ontspanning: een verwenmoment of een lekkere lunch

– Een vaartochtje over de Rijn voor een opa en kleinzoon.

En zo waren er nog veel meer mooie, lieve, grote en kleine wensen!

Hoe gaan we de wensen vervullen?

We hebben alle wensen verzameld en gesorteerd. In de eerste maanden van 2024 gaan we met verschillende ondernemers in onze stad al deze wensen vervullen. De vrijwilligers uit het bedrijfsleven die in onze matchgroep zitten, hebben allemaal een aantal wensen op zich genomen. Zij leggen contact met de ondernemers en met de indieners van de wensen. En ze zorgen ervoor dat de wensen vervuld worden.

Wil je weten welke wensen we al hebben kunnen vervullen? Check de Wageningse Uitdaging op Facebook, LinkedIn en Instagram.


 

Ondernemer in Wageningen? Doe mee!

Wil je als ondernemer of bedrijf samen met ons deze wensactie tot een nóg groter succes maken? Wil je bijdragen met een presentje of een ander aanbod? Help je mee een andere Wageninger blij te maken en onze stad een beetje mooier? Laat het ons weten via info@wageningseuitdaging.nl.

Wij organiseren deze activiteit in samenwerking met Stichting ondernemersfonds Wageningen, alle maatschappelijk betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Wageningen. Samen verbinden we het bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties.

Scroll naar boven