Onze activiteiten en evenementen

Vind je ook op social media

Aankomende activiteiten

en een terugblik op evenementen die al plaats vonden

Hieronder vind je alle activiteiten die we gepland hebben om Maatschappelijke Organisaties en Maatschappelijk Verbonden Ondernemers bij elkaar te brengen. Vragen over of ideeën voor evenementen? Of geïnteresseerd in een presentatie? Neem dan contact met ons op.

Evenementen voor de boeg

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Geen geplande evenementen

Terugblik op wat we eerder al deden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Informatiebijeenkomst Wageningse Uitdaging

Informatiebijeenkomst Wageningse Uitdaging

mei 23, 5:30pm - mei 23, 7:00pm

Huis van de Wijk Ons HuisHarnjesweg 84Wageningen,6706 AV Route

De Wageningse Uitdaging koppelt vragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen aan gratis aanbod van bedrijven. Het afgelopen jaar hebben we al heel wat mooie matches kunnen maken.

Om nog meer organisaties te kunnen helpen, organiseren we een informatiebijeenkomst op donderdagavond 23 mei a.s. om 19.30u in Ons Huis, Harnjesweg 84 in Wageningen. Zet de datum vast in de agenda!

Wij vertellen jullie dan meer over wat de Wageningse Uitdaging voor jullie organisatie, vereniging of stichting kan betekenen en hoe we werken. En we horen graag van jullie welke vragen er bij jullie organisatie leven waar wij mogelijk een rol kunnen spelen.

Voor wie?
Alle Wageningse verenigingen en stichtingen die bijdragen aan onze mooie stad. Bijvoorbeeld sportclubs of muziekverenigingen, een stichting die zich richt op ouderen of kwetsbare mensen of een burgerinitiatief. Jullie zijn allemaal welkom! Twijfel je, neem even contact met ons op via info@wageningseuitdaging.nl.
... Meer bekijkenMinder bekijken

22 geïnteresseerd  ·  6 gaat
Scroll naar boven